Mobil : 0740591020

Mail : cabinetavocatsimon@gmail.com
Mobil : 0740591020

joi, 9 octombrie 2014

Avocat eliberare diplome Spiru Haret, diplome de licenta si master

Avocat eliberare diplome Spiru Haret, diplome de licenta si master spiru haret

Avocat procese diplome spiru haret

Cabinetul nostru de avocatura spirijina fostii absolventi ai facultatilor din cadrul Universitatii Spiru Haret sa actioneze in judecata Universitatea Spiru Haret pentru obligarea la emitere a actelor administrative, respectiv, a diplomei de licenta si a suplimentelor la diploma, dar si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin care solicitam obligarea acestora la acordarea formularelor tipizate catre Universitatea Spiru Haret.
Din pacate, chiar si absolventii studiilor post-universitare de masterat au probleme in obtinerea diplomelor de master si a suplimentelor acestora. Motivele sunt aparent aceleasi: LIPSA TIPIZATELOR.
Dar ce vina au fostii absolventi? Indiferent de forma de invatamant absolvita: ZI, ID, FR  sau a formei de studiu: STUDII UNIVERSITARE SAU POST-UNIVERSITARE, absolventii TREBUIE sa-si obtina diplomele de licenta sau de master.
Asa cum insasi Universitatea Spiru Haret ii indeamna pe fostii absolventi sa recurga la actionarea lor in instanta, cabinetul nostru de avocatura vine in sprijinul fostilor absolventi, de studii universitare sau post-universitare, in scopul obtinerii actelor de studii recunoscute de organele abilitate, in speta, de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Singura modalitate de a intra in posesia actului de studiu, incepand cu promotia 2009-2013 este prin intermediul instantei de judecata. Este adevarat, astfel de dosare sunt de durata, insa scopul merita. Nu merita sa asteptati in eventualitatea in care Universitatea Spiru Haret ar castiga recursul in dosarul in care i-a actionat in judecata pe cei de la minister deoarece au fost foarte multe dosare de acest gen intre cele doua vinovate de situatia fostilor absolventi. Invocand acest recurs, Universitatea Spiru Haret nu doreste decat sa prelungeasca o agonie inceputa din 2009.
Stimati absolventi, actionati pentru ca anii de studiu parcursi sa nu ramana fara finalitate!
Av. Alexandra Simon
0751 299 251
avocatantoniasimon@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu