Mobil : 0740591020

Mail : cabinetavocatsimon@gmail.com
Mobil : 0740591020

miercuri, 25 iunie 2014

DIPLOME SPIRU HARET- DOSAR CASTIGAT DEFINITIV LA CURTEA DE APEL BUCURESTI- ABSOLVENT MARKETING SI AFACERI ECONOMICE INTERNATIONALE

DIPLOME SPIRU HARET- DOSAR CASTIGAT DEFINITIV LA CURTEA DE APEL BUCURESTI- ABSOLVENT MARKETING SI AFACERI ECONOMICE INTERNATIONALE

 UNIVESITATEA SPIRU HARET SI MINISTERUL EDUCATIEI PIERD IN FATA A ZECI DE MII DE ABSOLVENTI

 Cabinetul nostru de avocatura va ajuta sa intelegeti parcursul unui dosar de instanta avand ca obiect: eliberare diploma de licenta si suplimentul la diploma, pentru fostii absolventi ai Universitatii Spiru Haret, promotiile 2009-2012, indiferent de forma de invatamant la care v-ati inscris, deoarece daca in 2009 problemele de eliberare a diplomelor apareau pentru forma de invatamant ID, in prezent, chiar si absolventii formei de invatamant ZI au probleme mari in obtinerea actelor de studii, fie de licenta, fie de masterat.
 Va prezentam mai jos cazul concret al unui absolvent USH, Facultatea de Marketing si afaceri economice internationale, specializare Marketing, promotia 2009, forma de invatamant ID.
 Dosarul de fond inaintat la Tribunalul Ilfov de catre Cabinetul nostru de avocatura si in numele clientului nostru, M.S., este castigat in prima instanta si USH este obligata la eliberarea diplomei de studiu si a suplimentului la diploma catre reclamant.

 INSTANTA ACORDA CASTIG DE CAUZA FOSTULUI ABSOLVENT SI OBLIGA PARATA- USH LA ELIBERAREA DIPLOMEI DE STUDIU.

Universitatea Spiru Haret declara RECURS impotriva Sentintei civile nr. 38../2013 si dosarul este inaintat la CURTEA DE APEL BUCURESTI, in vederea judecarii recursului.
Instanta superioara in sedinta din luna mai 2014, admite recursul declarat de USH in sensul obligarii MECTS la tiparirea formularelor cu regim special constand in diploma de licenta si suplimentul la diploma pentru reclamant si mentine restul dispozitiilor cuprinse in Sentinta civila nr 38../2013 ca fiind legale si temeinice.
In concluzie, USH solicita implicarea MECTS ca si organ superior de conducere si supraveghere a activitatii din intamant, in sensul tiparirii formularelor pentru ca USH sa le poata inmana fostilor sai absolventi.
Avand in vedere toate acestea, avem inca un client care isi va ridica actele de studiu: diploma de licenta Spiru Haret si suplimentul la diploma prin intermediu instantei de judecata.
Va prezentam mai jos Decizia Civila nr. 38./2014- Curtea de Apel Bucuresti, cu ajutorul careia fostul absolvent isi va ridica diploma de licenta in termen de maxim 30 de zile.
 hotarare spiru haret irevocabila 100 hotarare spiru haret irevocabila111 hotarare spiru haret irevocabila222 hotarare spiru haret irevocabila333 hotarare spiru haret irevocabila444
Av. Alexandra Simon
0751299251

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu